top of page
Badkamerrenovatie

Onze specialiteit? Badkamerrenovatie!

U weet dat u voor al uw renovatiewerken op A.K.W. Projects uit Antwerpen (regio Kapellen) kunt vertrouwen. Maar wist u al dat onze specialiteit badkamerrenovaties zijn?

24u op 24u, 7 dagen op 7 staan wij klaar om u te helpen bij de renovatie van uw badkamer. Onze ervaren vakmannen weten dat u een snelle service wilt, maar ze zullen nooit de kwaliteit uit het oog verliezen. Ook onze meewerkende patroon zorgt ervoor dat de kwaliteit en de juiste afwerking van uw project gegarandeerd zijn.

Badkamer renoveren

In een badkamer wordt geleefd. Heel het gezin vertoeft er, elke dag opnieuw. Daarom is het niet meer dan normaal dat u na enkele jaren uw badkamer wilt renoveren. Of uw badkamer nu aan vervanging toe is omwille van slijtage, of omdat u er op uitgekeken bent, A.K.W. Projects is er voor u.

Wij werken in de wijde regio Antwerpen en komen graag naar u toe om uw badkamer te renoveren. Natuurlijk overleggen we eerst met u de renovatie van de badkamer. Zo bent u van a tot z betrokken bij het proces en krijgt u het gewenste resultaat.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor uw badkamerrenovatie krijgen? Neem dan snel contact met ons op!

Badkamer Renovatie AKW Projects

Wc, afvoer of gootsteen verstopt? Wij komen u snel helpen!

Naast renovatiewerken werkt A.K.W. Projects uit Antwerpen (regio Kapellen) ook als ontstoppingsdienst. 24u op 24u, 7 dagen op 7 staan wij klaar. Als ontstoppingsdienst garanderen wij een snelle service voor al uw ontstoppingen.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • WC - toilet ontstoppen

  • Afvoer ontstoppen

  • Gootsteen ontstoppen

  • ...

Badkamer Renovatie AKW Projects

Wij bij A.K.W. Projects weten dat u snel én grondig geholpen wilt worden wanneer het over ontstoppingen gaat.
Neem daarom snel contact met ons op en wij komen naar u toe om uw wc, afvoer of gootsteen te ontstoppen!

bottom of page